Wat doen we bij storm en regen?

Wat doen we bij storm en regen?

Slechtweerregeling Lindegrachtconcerten 2022

Helaas moet het Lindegrachtcomité wegens de weersvooruitzichten soms besluiten om een Lindegrachtconcert te verplaatsen naar de Grote- of St Laurenskerk in Alkmaar, 200 meter verderop.

Voor degenen die al beschikken over een gereserveerde stoel bij het Gulden Vlies (sponsoren en hun gasten en mensen die bij het Gulden Vlies een diner-arrangement inclusief concertstoel hebben geboekt) is er weinig aan de hand. De stoelen die door hen geboekt zijn, staan dan genummerd klaar in de kerk.

In de kerk gelden echter bepaalde veiligheidsvoorschriften. Plaatsbewijzen voor de overige stoelen die we mogen opstellen, worden op dinsdagmiddag tussen 15:00 en 16:30 uur verkocht. Dat gebeurt in het Gulden Vlies tegen de geringe kostenvergoeding van € 5.-. Als er daarna nog wat kaarten over zijn, verkopen we die voor aanvang vanaf 19.45 uur bij de kerk.
Helaas kunnen wij de vele fans van de Lindegrachtconcerten voor wie geen stoel meer beschikbaar is, niet ontvangen in de kerk. Dit omdat er vanwege voornoemde veiligheidsvoorschriften een maximum aan het aantal aanwezigen in de kerk is gesteld. Daardoor mogen ook geen bezoekers zonder genummerd plaatsbewijs worden toegelaten.

concertinregen

Concert in de regen Zo was het op 13 juli 2010... Liever niet weer!

    

Copyright © 2003 - 2022. All Rights Reserved.

Grafisch ontwerp: TdH Strategy+Creation
Webdesign en Webhosting: EDS Music - Soundhost

ConcertCheck-partnerlogoMail.png  ANBI