Wat doen we bij storm en regen?

Slechtweerregeling Lindegrachtconcerten 2024

Helaas moet het Lindegracht Concerten comité wegens de weersvooruitzichten soms besluiten om een Lindegrachtconcert te verplaatsen naar de Grote- of St Laurenskerk in Alkmaar, 200 meter verderop.

Voor degenen die al beschikken over een gereserveerde stoel bij Mooij Alkmaar (sponsoren en hun gasten en mensen die bij Mooij Alkmaar een diner-arrangement inclusief concertstoel hebben geboekt) is er weinig aan de hand. De stoelen die door hen geboekt zijn, staan dan genummerd klaar in de kerk.

In de kerk gelden echter bepaalde veiligheidsvoorschriften. Plaatsbewijzen voor de overige stoelen die we mogen opstellen, verkopen we voor aanvang van het concert vanaf 19:15 uur bij de kerk. Het concert zelf begint, net als op de Lindegracht, om 20:15 uur.
Helaas kunnen wij de vele fans van de Lindegrachtconcerten voor wie geen stoel meer beschikbaar is, niet ontvangen in de kerk. Dit omdat er vanwege voornoemde veiligheidsvoorschriften een maximum aan het aantal aanwezigen in de kerk is gesteld. Daardoor mogen ook geen bezoekers zonder genummerd plaatsbewijs worden toegelaten.

concertinregen

Concert in de regen Zo was het op 13 juli 2010... Liever niet weer!

Volg ons op Instagram

Copyright © 2003 - 2024. All Rights Reserved.

Grafisch ontwerp: TdH Strategy+Creation
Webdesign en Webhosting: EDS Music - Soundhost

ConcertCheck-partnerlogoMail.pngANBI

07:00:03